Selecteer een pagina

Groepen

Wilt u het leven vieren met een grotere groep? Bij Onz op Ameland hebben we diverse mogelijkheden voor zowel grote als kleine groepen. Neem contact met ons op en we regelen iets wat helemaal past bij uw wensen en budget. Grand Café Brood is uitermate geschikt voor vergaderingen en (kook)workshops. Ook is er via Landal Ameland State mogelijkheid tot overnachting. Ook is er een combinatie op onze drie locaties mogelijk:

Bij Onz op Ameland

Welkom Bij Onz. Bij Onz op Ameland. Of je nu een pannenkoek komt scoren bij Restaurant ‘t Baken, borrelen bij Binnen op Ameland of smullen van het buffet van Grand Café Brood Ameland; je bent Bij Onz. En Bij Onz zit je goed.
Drie verschillende restaurants, met één filosofie: onze gasten moeten zich uit én thuis tegelijk voelen. Even weg van de sleur van alledag, even lekker wegdromen terwijl de smaakpapillen hun werk doen. Bij Onz kan dat. Van het ontbijt in de ochtend tot een laatste afzakkertje in de avond. Dat is ons credo en daar doen we alles voor. De chefs in de keuken en de jongens en meiden “voor”. Volgende keer weer Bij Onz…?

RESERVEREN GROEPEN

privacy

1 + 2 =

Openingstijden

We zijn elke dag geopend van 08:30 tot 22 u.

Grand Café Brood

Strandweg 51
Nes Ameland
0519 252323
info@www.broodopameland.nl